[:nl]INFORMATIE VOOR VERWIJZERS[:en]INFORMATION FOR FAMILY DOCTORS AND COMPANY MEDICAL OFFICERS[:]

[:nl]

INFORMATIE VOOR VERWIJZERS

Huisartsen of bedrijfsartsen kunnen voor korte consultatie over triage- of casuïstiekgerelateerde vragen rechtstreeks bellen met Bureau Dongelmans. Bereikbaar op werkdagen tussen 12:30-13:00 uur. Mocht ik niet bereikbaar zijn, spreek dan een bericht in en het tijdstip waarop ik terug kan bellen.

Patiënten kunnen worden doorverwezen voor diagnostiek, behandeling en begeleiding gericht op eerstelijns psychische zorg.

Voor het verwijzen van een patiënt(e) kan het verwijzingsformulier worden gebruikt (link hiernaast) .

De ingevulde verwijsbrief kan de patiënt(e) meenemen of kan worden opgestuurd naar Bureau Dongelmans.
De patiënt(e) moet vervolgens zichzelf aanmelden.[:en]

INFORMATION FOR FAMILY DOCTORS AND COMPANY MEDICAL OFFICERS

If you are a family doctor or company medical officer and you would like to speak to me in brief about a matter relating to triage or a specific case, please call me between 12.30 and 1 pm on working days. If I am not available, please leave a message and indicate a convenient time for me to call you back.

Please use the referral form (see link opposite) for referring clients to me for diagnosis, treatment and assistance in the context of primary mental healthcare. The form is in Dutch only.

Your client can then either take the completed referral form with him or her to the intake meeting or post it to me. Please note that the client must register personally with me.[:]